İstanbul'da Kayserispor paylaşımı!

Kayserispor bugün İstanbul'da Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesi sarı kırmızılı takımın taraftar grubu İstanbul paylaşımı yaptı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

İstanbul'da Kayserispor paylaşımı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Mondihome Kayserispor, Trendyol Süper Lig in 36 haftasında Fenerbahçe ile kaşrı karşıya gelecek. Ülker Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati 19.00. Maçı hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Tonusluoğlu’nun yardımcılıklarını Aleks Taşcıoğlu ve Candaş Elbil yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Turgut Doman. Diğer yandan VAR koltuğunda ise yabancı hakem olacak. Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Claudio Pereira karşılaşmanın VAR hakemi oldu.

İstanbul'da Kayserispor paylaşımı!

Kapalı Kale İstanbul'da da takımı yalnız bırakmıyor

Sarı kırmızılı takımı İstanbul deplasmanında da yalnız bırakmayan Kapalı Kale taraftar grubu İstanbul paylaşımı da dikkat çekti. Taraftarlar, 
'Şehr-i İstanbul' mesajı ile paylaşım yaptı. 

İstanbul'da Kayserispor paylaşımı!

İki takım arasında oynanan maçlar

Diğer yandan iki takım arasında 46'ncı randevu. Fenerbahçe, Kayserispor'u 28 kez mağlup ederken, 9 maçta beraberlikle sonuçlandı. Kayserispor ise 8 kez sahadan galip ayrıldı. Fenerbahçe haftaya 90 puanla ikinci sırada girerken, Kayserispor ise 35 maç sonunda 41 puanla 13'üncü sırada bulunuyor.