İstanbul'da Başkanlığa Kayserili aday!

Kayserili isim İstanbul Barosu için aday oldu. İstanbul Barosuna kayıtlı 64 bin 72 avukatın oy kullanması için kentte 161 seçim sandığı kuruldu. Seçimde Başkanlık için 12 aday yarışıyor. Bu isimlerden bir de Kayserili. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

İstanbul'da Başkanlığa Kayserili aday!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İstabul Barosu yeni yönetimi belirlemek için bugün sandık başına gidiyor. Baro Olağan Genel Kurulu’nda oy verme işlemi başladı. Haliç Kongre Merkezi’nde saat 09:00 itibariyle başlayan oy verme işlemini bugün saat 17:00’de sona erecek. Genel kurulda toplam 64 bin 72 avukatın oy kullanabileceği ifade edildi. Diğer yandan 12 aday Baro Başkanı olabilmek için yarışıyor.

Kayserili isim Avukat  Hakan Çatak İstanbul Baro Başkanlığı için yarışıyor

Başkan adaylarından biri de Kayserili. Aslen Develili olan ve İstanbul Barosuna kayıtlı avukat olarak görev yapan Hakan Çatak da Başkan olabilmek için yarışıyor.

İstanbul'da Başkanlığa Kayserili aday!

Develi'de doğdu

Milliyetçi Avukatlar Grubunu (İMAG) temsilen baro başkanlığına aday olan Develili Avukat Hakan Çatak, Develi Mehmet Akif Ersoy ilkokulunda, ardından orta öğrenimini Develi Anadolu Lisesinde tamamladı. Lisans eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde yapan Avukat Hakan Çatak, İstanbul Milliyetçi Avukatlar Grubu Genel Sekreterliği görevini de yürütüyordu. Çatak ve ekibinin seçimden nasıl bir sonuçla çıkacağı merak ediliyor. Kayserili aday Çatak nedeniyle, Kayseri'de de İstanbul Barosu seçimleri yakından takip ediliyor. 

İstanbul Barosu Başkanlığı için yarışan isimler şu şekilde;

Filiz Saraç İlke Çağdaş Avukatlar 
Ali Gürbüz Önce İlke Çağdaş Avukatlar Grubu
Hasan Kılıç Avukatların Yükselişi
Mert Er Karagülle Değişim İçin Güçlü Baro
Turgay Bilge Avukat Hakları
Türkan Kara Genç Hukuk Hareketi
Metin Uraçin İstanbul Avukatlar Birliği
Abdülhalim Yılmaz Bağımsız Avukatlar
Hakan Çatak İstanbul Milliyetçi Avukatlar
İbrahim Kaboğlu Değişim İçin Avukatlar
Bağımsız adaylar Avukat Yasin Şen ve Savaş yarışacak.