Isparta'dan Kayseri'ye 19 madalya ile dönüyorlar

Kayserili sporculardan büyük başarı. Isparta'da gerçekleştirilen yarışmalarda toplamda 19 madalya kazandılar. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Isparta'dan Kayseri'ye 19 madalya ile dönüyorlar
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserili sporcular bir başarıya daha imza attı. Isparta'da gerçekleştirilen yarışmalarda madalya ile dönüyorlar. Davraz dağında Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen, Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası sona erdi.

Isparta'dan Kayseri'ye madalya ile dönüyorlar

2 günde 19 madalya

Şampiyonanın 1'inci günü Dikey yarışlarında  Kayseri'den katılan sporcular 9 madalya kazandı. 2'nci gün bayrak yarışlarında ise 10 madalya kazanan Kayserili sporcular toplamda 19 madalya ile şampiyonayı tamamladı.

Isparta'dan Kayseri'ye madalya ile dönüyorlar

Kayseri Gençlik ve Spor Müdürlüğünden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada ‘Yarışmaya katılım sağlayan sporcularımızı ve Antrenörlerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz’ ifadeleri kullanıldı. 

Isparta'dan Kayseri'ye madalya ile dönüyorlar