'İsmail Tamer ve oğlu test kiti paylaşımı İçin özür diledi'

'İsmail Tamer ve oğlu test kiti paylaşımı İçin özür diledi'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer’in oğlu Namık Tamer’in Whatsaap üzerinden, “Covit-19 test kiti ön siparişi alınır” paylaşımıyla ilgili İsmail Tamer ve Namık Tamer’in özür dilediği belirtildi.

SÖZCÜ Gazetesi’nin haberine göre;

AKP Kayseri Milletvekili İsmail Tamer'in oğlu Namık Tamer, sosyal medyadan ‘Covit-19 test kiti ön siparişi alınır’ paylaşımı yaptı. Baba-oğul Tamer, SÖZCÜ’ye konuştu ve özür dilediler.

AKP Kayseri Milletvekili İsmail Tamer’in oğlu Namık Tamer, sosyal medyadan ‘Covid-19 test kiti ön siparişi alınır' paylaşımı yaparak bir skandala imza attı. Baba-oğul Tamer, SÖZCÜ'ye konuştu.

Namık Tamer, Whatsapp ‘durum' bölümünden “Covid-19 rapid test için ön sipariş alınır. Lütfen iletişime geçiniz” yazan bir ilaç fotoğrafı paylaştı. Skandala imza atan 25 yaşındaki Namık Tamer daha sonra özür diledi ve SÖZCÜ'ye şunları söyledi:

“Bu paylaşımı yanlışlıkla yaptım. Benim böyle bir ticaretim yok, beni tanıyanlar da bunu bilir. Bu konuda hiç bir alış-verişim olmadı. Böyle bir duruma sebebiyet verdiğim için herkesten özür diliyorum.”

BABA TAMER: ÇOK YANLIŞ!

Baba, AKP Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de skandal paylaşıma tepki gösterdi. Yapılan paylaşımın yanlış olduğunu belirten Tamer, SÖZCÜ'ye şunları söyledi:

* Bu paylaşımdan son derece üzüntü duydum. Ülkemizin içinde bulunduğu pandemiden kurtulmak üzere herkes yek vücut mücadele ederken, oğlum tarafından gerçeklikle hiçbir ilgisi olmayan bir paylaşım yapılmış.

* Ben öncelikle bir hekimim ve covid-19 salgının ne denli tehlikeli ve ölümcül olduğunu biliyorum. Bu konuda bir tebessüme dahi yol açabilecek söylemde bulunulmasını tasvip etmem.

* Yanlış anlaşılmalara sebebiyet verecek söylemlerden kaçınılmalı. Aksi yönde hareket eden de kim olursa olsun kanunlar önünde sorumluluğunu üstlenmesi gerekir.

* Ne şahsımın ne oğlumun ne de Tamer ailesinden herhangi birinin test kitlerinin satışı, aracılığı konusunda hiçbir faaliyeti yoktur.

Sözcü Gazetesi’nin haberine bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/akpli-vekilin-oglundan-skandal-covid-19-paylasimi-sozcuye-konusup-ozur-dilediler-5709971/