'İşimde güçlüyüm' buluşmaları Kayseri'de başladı

'GittiGidiyor'la İşimde Güçlüyüm' buluşmalarının ilki 24 Şubat'ta Kayseri'de gerçekleştirildi.

'İşimde güçlüyüm' buluşmaları Kayseri'de başladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

GittiGidiyor CCO’su (Chief Commercial Officer) Bülent Elçin, 20 yılı geride bırakan Türkiye’nin en köklü online pazar yeri olarak GittiGidiyor’un iş ortaklarıyla kuvvetli bağlar geliştirdiğini vurguladı. Amaçlarının bu bağı daha da güçlendirmek olduğunu belirten Elçin, “Geçen yaz bu amaçla saha ekiplerimizi oluşturduk. Şu an İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Konya, Kayseri ve Adana olmak üzere 8 büyük şehirde sahadayız. Bu sayıyı önümüzdeki dönemde artırmayı hedefliyoruz.  GittiGidiyor’la İşimde Güçlüyüm buluşmaları, satıcılarımızla eğitimlerimizi, yeni hizmet ve geliştirmelerimizi yüz yüze paylaşıp fikir alışverişinde bulunmamıza, onları doğrudan dinleyip gereken noktalarda farklı çözümler üretebilmemize olanak sağlayacak” diye konuştu.

Pazar yeri ekosisteminde platformun ve iş ortaklarının birlikte büyüdüğüne dikkat çeken Elçin, Kayseri’nin GittiGidiyor için önemli bir şehir olduğunu belirtti. Elçin, “Bu buluşmaların ilkini de Kayseri’de yapmak istedik. Çünkü Kayseri’nin bizim için yeri ayrı. Bölgenin en güçlü illerinden olan Kayseri, GittiGidiyor’da en çok satış yapan ilk 5, en çok iş ortağımız olan ilk 10 şehrimiz arasında” dedi. 

“Satıcılarımızın işlerini büyütmeleri için çalışıyoruz”

Buluşmalar sayesinde satıcılara avantaj sağlayacak ve işlerini büyütmede katkısı olacak uygulamaları da anlatacaklarını kaydeden Elçin, şu değerlendirmede bulundu: “Kısa bir süre önce, ertesi gün teslimat garantisiyle GittiGidiyor Express’i hayata geçirdik. İş ortaklarımıza özel fiyat avantajlarıyla sunduğumuz GittiGidiyor Express’le hizmet kalitesini daha yukarı çıkarmayı hedefliyoruz. Şimdilik İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli’nde var ancak yılın ilk yarısı bitmeden Kayseri’nin de içinde olduğu 15 şehrimize daha GittiGidiyor Express’i taşıyacağız. Bir diğer projemiz ise GittiGidiyor Akademi. Kurduğumuz bu platform, e-ticaretle yeni tanışan ya da e-ticarette işini büyütmek isteyen herkesin faydalanabileceği bir alan. 200’den fazla eğitim videosu, yüzlerce blog yazısı ve webinar’larla merak ettiğiniz pek çok sorunun yanıtına buradan ulaşılabiliyor. GittiGidiyor olarak hız kesmeden çalışmaya ve iş ortaklarımızla beraber büyümeye devam edeceğiz.”