İş başa düştü: Başkan çim biçti!

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, çim biçme makinesini eline alıp, çim biçti. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

İş başa düştü: Başkan çim biçti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, çim biçme makinesini eline alıp, çim biçti.

İş başa düştü: Başkan çim biçti!
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, güne işçilerle başladı. Park ve bahçe işleri çalışanlarını ziyaret ederek, onlarla sohbet eden Büyükkılıç, daha sonra çim biçme makinesi ile çim biçti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Büyükkılıç, ‘Şehrimizi güzelleştirmek ve siz değerli hemşehrilerimizin keyifle vakit geçirebileceği alanları daha da kullanışlı hale getirmek için park ve bahçelerimizde çim biçme işlemlerine devam eden işçilerimize kolaylıklar dileyerek, bizler de onlarla birlikte çim biçtik.’ ifadeleriyle paylaştı.  

İş başa düştü: Başkan çim biçti!
Başkan Büyükkılıç ayrıca Talas Sosyal Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek, Kaymek ve Spor A.Ş. bünyesinde açılan kurslara katılan kursiyerlerle bir araya geldi. Başkan Büyükkılıç, o anları da takipçilerine, ‘Yaz döneminde KAYMEK ve Spor A.Ş.’miz ile açtığımız birbirinden farklı onlarca kurs ile küçükten büyüğe binlerce vatandaşımız spor alanında, mesleki ve sanat alanında aldıkları eğitimlerle hem keyifli hem de verimli bir yaz tatili geçiriyorlar. Talas Sosyal Yaşam Merkezi’nde verdiğimiz eğitimlerden memnun ve mutlu gençlerimizi, hemşehrilerimizi görmek bizi keyiflendiriyor, daha iyisini yapmak için de şevklendiriyor.’ Sözleriyle anlattı.