İş arayanlar! Kayseri'de Kaymakamlık 4 kişi alacak

İş arayanlar dikkat. Kayseri'de Kaymakamlık 4 kişi alacağını duyurdu. Peki, işe alınacaklar hangi alanda istihdam edilecek? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

İş arayanlar! Kayseri'de Kaymakamlık 4 kişi alacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İşsizlik kanayan bir yara. Vatandaşlar özellikle kamuda iş sahibi olmak için büyük uğraş veriyor. Kamuda iş sahibi olmak isteyenler dikkat. Yahyalı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde geçici süre ile 4 kişi alımı yapılacak. 

1 erkek, 3 kadın işçi alınacak

Kaymakamlık, tarafından yapılan açıklamada 1 erkek, 3 kadın işçi alımının yapılacağı ifade edildi.  Alım yapılacak olan personel yaşlı ve engelli kişisel bakımı, ev temizliği konusunda görev yapacak. 

İş arayanlar! Kayseri'de Kaymakamlık 4 kişi alacak

Temizlik görevlisi alımı için başvurular Yahyalı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na yapılacak.  Çalışma saatleri 08.30-17.30 arasında, haftalık azami 40 saat olacak. 

Aranan şartlar neler?

Alım için aranan bazı şartlar ise şu şekilde: 21 yaşını bitirmiş olmak ve 49 yaşını doldurmamış  olmak.  Erkek adaylar için askerliğini yapmış ya da muaf olmak, en az 2 yıllık B sınıfı ehliyete sahip olmak ve aktif araç kullanabilmek.

İş arayanlar! Kayseri'de Kaymakamlık 4 kişi alacak

En az 6 ay ilçede oturma şartı var

Adaylardan ayrıca en az 6 aydır Yahyalı ilçesi sınırları içerisinde ikamet etmeleri şartı da aranıyor.  Diğer yandan geriatri, engelli ve yaşlı bakım, ev temizliği, kurum temizliği sertifika sahibi kişilere öncelik verileceği de belirtildi. Erkek başvuru olmaması ya da kriterleri taşımaması halinde 4 kadın personel alımı yapılacak. 

İşte ilanla ilgili tüm detaylar...

İş arayanlar! Kayseri'de Kaymakamlık 4 kişi alacakİş arayanlar! Kayseri'de Kaymakamlık 4 kişi alacak