İş arayanlar, işçi arayanlar burası çok önemli!

Vali Gökmen Çiçek, iş arayanlarla işçi arayanları buluşturacak organizasyonla ilgili açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

İş arayanlar, işçi arayanlar burası çok önemli!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kimi zaman işsizlik Türkiye’nin en önemli sorunları arasında gösterilirken, kimi zamanda bazı çevreler ‘İş var işçi yok’ serzenişini dile getiriyor. Kayseri’de 14-15 Mayıs 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan İstihdam Fuarı, işçi arayanlarla iş arayanları buluşturacak.

İş arayanlar, işçi arayanlar burası çok önemli!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Fuar alanında gerçekleşecek İstihdam Fuarı ile ilgili sosyal medyadan açıklamalarda bulunan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ‘İlimizde üretim yapan firmalar ve iş verenler ile iş ihtiyacı olan vatandaşlarımızın buluşacağı büyük İSTİHDAM FUARI 14-15 Mayıs’ta Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Fuar alanında yapılacak. Açılacak standlarda firma temsilcileri ile iş başvurusunda bulunan vatandaşlarımız doğrudan bir araya gelerek ilimizde üretimin devamlılığı ve arttırılması ile iş istihdamı sağlanarak şehir ve ülke ekonomimize önemli faydalar sağlanacak. Şimdiden hayırlı olsun.’ dedi.