İş arayanlar için yeni fırsat! O şirket alım yapacak

Kayseri'de işsizlik sorunu devam ederken şirketler iş ilanları ile dikkat çekiyor. İş arayanlar tarafından özellikle İŞKUR üzerinden takip edilen iş ilanlarına bir yenisi daha eklendi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

İş arayanlar için yeni fırsat!  O şirket alım yapacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de iş arayanlara yönelik yeni fırsat. Hastane ve sağlık kuruluşlarına tıbbi malzeme tedariki sağlayan Almesport Turizm ve Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi büyümesini sürdürüyor. Bu bağlamda şirket 20 kişilik personel alımı ile kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor. 

Kayseri İŞKUR tarafından Almesport Turizm ve Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin personel alımı yapacağına ilişkin ilan yayımlandı. Şirket, ameliyathane teknisyeni, tıbbı araçlar ve malzemeleri satış elemanı, diğer sağlık personeli, sağlık teknisyeni yardımcısı, hemşire-hemşire yardımcısı, biyomedikal cihaz teknolojileri teknisyeni, satış elemanı/danışmanı, tıbbi araçlar satış elemanı, sağlık memuru mesleklerinde veya sağlık alanında benzeri mesleklerde öğrenim görmüş, deneyim veya ilgisi olan 18-35 yaş arasında bay-bayan yetiştirilmek üzere 20 kişilik personel alımı yapacak.

Başvuru yapmak isteyen adaylar için 11 Haziran Salı günü saat 14.00’te İŞKUR İl Kurumunda işveren yetkilileri ile toplu görüşme gerçekleştirecek. 
 

İş arayanlar için yeni fırsat!  O şirket alım yapacak