İş arayanlar dikkat! O kurum 4 kişi alacak

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından daimi personel alımı yapılacak. Peki Kayseri'den kaç kişi alınacak? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

İş arayanlar dikkat! O kurum 4 kişi alacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de iş arayanlara yönelik bir fırsat daha Kayseri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) üzerinden yayımlandı. İŞKUR’da yayımlanan ilana göre Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü (TEİAŞ) tarafından ülke genelinde 240 kişilik personel alımı yapılacak. Bu 240 kişiden Kayseri’de istihdam edilmek üzere teknisyen ve teknikerler mesleğinde toplam 4 kişilik daimi işçi alımı yapacak.

Başvurular İŞKUR İl Müdürlüğü, internet sitesi, e-devlet ve ALO 170 çağrı merkezi üzerinden yapılabilecek. Talep şartlarına durumu uyan adaylar başvuru yaptıktan sonra; sonuç, kura, mülakat, duyuru vb… diğer tüm işlemlerini TEİAŞ genel Müdürlüğü’ne ait www.teias.gov.tr internet adresi üzerinden takip edebilecek.

İstenen şartlar ise şöyle: 

1 - İlana müracaat edecek adayların nüfus tescillerinin ilan tarihi itibari ile Kayseri'de olması gerekmektedir. Meslek Yüksek Okullarının (Önlisans): Elektrik veya elektrik ve enerji bölümünün elektrik, elektrik enerjisi üretim, iletim ve dağıtımı programlarının birinden mezun olmak.
2 - Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4.maddesinde belirtilen şartları taşımak. 3-2022 yılı KPSS P93 puan türünden altmış (60) ve üzeri puan almış olmak.
4-35(Otuz beş) yaşını bitirmemiş olmak (05.08.1989 tarihinden sonra doğanlar başvurabilir.)
5- Askerlikle ilişiği olmamak (Yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak)
6- Sağlık durumunun çok tehlikeli işlerde çalışmaya elverişli olmak.
7 - İş gücü talebine sadece Önlisans mezunu olanlar başvurabilir. İŞKUR'un gönderdiği nihai listelerde eğitim durumu lisans ve üzeri belirtilenler sözlü sınava alınmazlar.

Başvurular 9 Ağustos tarihinde sona erecek. 


İş arayanlar dikkat! O kurum 4 kişi alacak