İş arayanlar dikkat! 8 kişi alacak, işte şartları

Kayseri'de iş arayan vatandaşlar için Kayseri İşkur'un sosyal medya hesabından dikkat çeken bir eleman alım ilanı yayınlandı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

İş arayanlar dikkat! 8 kişi alacak, işte şartları

Kayseri'de iş arayanlar için heyecan verici bir fırsat! Polis Evi Şube Müdürlüğü, İşkur aracılığıyla 8 kişilik daimi işçi alımı yapacağını duyurdu. Bu ilan, deneyimli iş arayanlar için önemli bir kapı aralıyor.

Başvurular nasıl yapılacak?

Adaylar, başvurularını İşkur Kayseri İl Müdürlüğü, internet sitesi, e-devlet veya Alo 170 çağrı merkezi üzerinden gerçekleştirebilecekler. Önemli bir not ise adaylar, yalnızca bir ilan için başvuru yapabilirler.

3 adet kadın veya erkek bulaşıkçı alınacak şartları ise şu şekilde: 18-45 yaş aralığında olmak. En az ortaöğretim mezunu olmak. Hijyen eğitim belgesine olmak. Deneyimini SGK döküm veya bonservis ile belgelemek. Çalışma saatleri dönüşümlü olup 08:00-16:00 ile 16:00-23:00 'tür.

İş arayanlar dikkat! 8 kişi alacak, işte şartları

5 adet kadın veya erkek servis elemanı alınacak şartları ise şu şekilde: 18-45 yaş aralığında olmak. En az ortaöğretim mezunu olmak. Hijyen eğitim belgesine olmak. En az 1 yıl deneyimli olmak. Deneyimini SGK döküm veya bonservis ile belgelemek. Çalışma saatleri dönüşümlü olup 08:00 - 16:00 ile 16:00 - 23:00 'tür.

İş arayanlar dikkat! 8 kişi alacak, işte şartları

Talep şartlarına durumu uyan adaylar başvuru yaptıktan sonra; sonuç, kura, mülakat, duyuru vb... diğer tüm işlemlerini polis evi müdürlüğü'ne ait www.kayseri.pol.tr internet adresi üzerinden takip edecek.