'İnsanlara yazık' diyen Kenanoğlu o detaya dikkat çekti!

İYİ Parti Melikgazi Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Adnan Kenanoğlu, gözden kaçan o detaya dikkat çekti.

'İnsanlara yazık' diyen Kenanoğlu o detaya dikkat çekti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Partili Adnan Kenanoğlu, Türk Telekom- PTT’de yaşanan yoğunluğa değinerek, “Türk Telekom ve PTT’ye işlem yaptırmak için günlük binlerce insan giriyor çıkıyor. HES kodu sorgulaması yok.
Bu kadar riskli bir duruma nasıl izin verilir Bugün Türk Telekom’da şahit olduğum, sorguladığım durum fazlası ile endişe verici” dedi. Kenanoğlu, “Gözden kaçıyor mu?” diye sordu. Kısıtlamalarda esnafın yaşadığı sıkıntıları da gündeme taşıyan İYİ Parti Melikgazi Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Adnan Kenanoğlu,
şu ifadeleri kullandı: Corona tedbirleri yasakları tekrar gözden geçirilmeli fikrimde ısrarcıyım. 
Türk Telekom/PTT. 15 ayı bulan corona illeti canlarımızı almaya devam ediyor.
Son 1 haftada benim yakinen tanıdığım 3 gencecik insanı toprağa verdik. Elbette bu hastalık son bulmalı tedbirler alınmalı. Ancak tedbirlerin sağlıklı kararlar olmadığı hastalığın Avrupa’da 1 dünyada 3. Sırada. En fazla vaka sayıları olduğu Nisan ayında rakamlarla ortaya çıktı.
Esnafımız aç, kapa yasaklarla perişan oldu . Tüm kapalı olanların ağzını bıçak açmıyor. Şimdi 18 günlük yine tam kapanma var. Yine küçük esnaf kapalı yani cezalı. Bize pandemi döneminde yukarda başlığını attığım kurumlarla ilgili mantıklı bir cevap verecek kimse var mı acaba.
Türk Telekom ve PTT’ye işlem yaptırmak için günlük binlerce insan giriyor çıkıyor. HES kodu sorgulaması yok. Bu kadar riskli bir duruma nasıl izin verilir? Bugün Türk Telekom’da şahit olduğum, sorguladığım durum fazlası ile endişe verici. Gelen insanlara da yazık. Çalışanlara da yazık.  Büyük ihtimalle yasaklı günlerde de çalışmaya devam edecekler. Bir hasta herkese bulaştırıp gidecek. Biz de evde oturmaya devam edelim. 17 Mayıs tarihinde inşallah vaka sayıları düşer, ama umutlu değilim. Çünkü tezatlar o kadar fazla ki.