Vali: Allah aşkına dağılın. Birine bir şey olacak!

Kayseri'de infiale yol açan olay sonrası bölgeye giden Kayseri Valisi Gökmen Çiçek' 'Ne gerekiyorsa yapacağız. Bakın arkadaşlar, Devlet gereğini sonuna kadar yapacak. Arkadaşlar herkesten dağılmasını istiyorum, bakın çoluk çocuk var, birinin başına bir şey gelecek, Allah aşkına dağılın Allah aşkına.' dedi. Öfkeli vatandaşlar ise Vali'yi dinlemedi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Vali: Allah aşkına dağılın. Birine bir şey olacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de 30’lu yaşlardaki bir Suriyeli’nin küçük yaştaki Suriyeli bir kız çocuğunu taciz etmesiyle başlayan olaylar devam ederken Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de bölgeye giderek, vatandaşlara sükunet çağrısı yaptı. Vali Çiçek, MHP Milletvekili Baki Ersoy ve MHP İl Başkanı Seyit Demirezen ile bir evin balkonundan vatandaşlara seslenerek, ‘Ne gerekiyorsa yapacağız. Bakın arkadaşlar, Devlet gereğini sonuna kadar yapacak. Arkadaşlar herkesten dağılmasını istiyorum, bakın çoluk çocuk var, birinin başına bir şey gelecek, Allah aşkına dağılın Allah aşkına.’ diyerek vatandaşlardan dağılmalarını istedi.
Diğer yanda çevre Eskişehir Bağları Bölgesi’ndeki Osmanlı ve Selçuklu mahallelerinden de  vatandaşların olayın yaşandığı bölgeye geldiği görüldü. Kalabalığın artması nedeniyle de emniyet güçleri takviye güç istedi.