İYİ Parti İl Başkanı Ataman: Vatandaş gelecek kaygısı yaşıyor!

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman,  Mali İşler Başkanı Yasin Aras, İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Fatih Keleş, İl Protokol ve Özel Kalemi Yavuz Yıldız, İYİ Parti İncesu İlçe Başkanı Mustafa Kayabaşı ve İYİ Parti İncesu Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ilçede esnaf ziyaretçeleri gerçekleştirdi.

İYİ Parti İl Başkanı Ataman: Vatandaş gelecek kaygısı yaşıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman,  Mali İşler Başkanı Yasin Aras, İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Fatih Keleş, İl Protokol ve Özel Kalemi Yavuz Yıldız, İYİ Parti İncesu İlçe Başkanı Mustafa Kayabaşı ve İYİ Parti İncesu Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ilçede esnaf ziyaretçeleri gerçekleştirdi. İncesu Esnaf ve Sanatkarlar, Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fevzi Aykar’ın yanı sıra  İncesu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Mustafa Büyüköz’ü ve İncesu Ziraat Odası ve Sulama Kooperatifi Başkanı Yaşar Karaçavuş’u ziyaret eden İYİ Parti yönetimi sorunları dinledi.

'GEÇİM KAYGISI VAR'

Esnaf ziyaretlerinin yanı sıra vatandaşlarla da ilçede sohbet eden İYİ Partililere, vatandaşlar akonomik sıkıntılardan yana dert yandı.  Vatandaşlar, koronavirüs  salgını ve giderek yükselen döviz nedeniyle artan pahalılıktan yana sıkıntılı olduklarını belirterek, “Gelecekten yana geçim kaygılarımız var” dedi. Bazı esnaflarda  dükkan kiralarının Euro üzerinden olması nedeniyle zorlandıklarını, ayrıca koronavirüs için verilen teşviklerin de kendilerine ulaşmadıklarını söyledi.

'VATANDAŞ DERTLİ'

İncesu okul servisçileri ile de görüştüklerini kaydeden İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman, servisçilerin sıkıntılarını da dinledi. Taşımalı sistemle devletten ihale alan servisçiler geçen sene marttan bu yana koronavirüs sebebiyle okulların kapanmasından dolayı çalışamadıklarını belirten Ataman, “Esnaf teminatlarını yatırmaları, harçları ve vergilerini ödemelerine rağmen önceki yıldan kalan alacaklarının olduklarını belirtti. Pazartesi gününden itibaren okulların haftanın iki günü açılacağının belirlenmesine karşın; yetkililere durumu sorduklarında net bir dönüş alamadıklarını ifade ettiler. Bu konu ile ilgili gerekli görüşmeleri yapıp, sıkıntıları ilgili yerlere ileteceğiz.”  diye konuştu.