İncesu'da okul öncesi büyük hazırlık

Kayseri'nin İncesu ilçesinde yeni eğitim öğretim yılı başlamadan önce okullardaki eksiklikler gideriliyor. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

İncesu'da okul öncesi büyük hazırlık
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Eylül ayında başlayacak 2024-2025 Eğitim-Öğretim dönemi için İncesu Belediyesi ekipleri, talep edilen okulların eksikliklerini giderdi. 
Çevre düzenlemesi çalışması yapan ekipler, okulların şu ana kadar dış ve iç cephe boya, badana, su tesisatı, elektrik tesisatı gibi sorunlarını giderdi. 

İncesu'da okul önce büyük hazırlık

Çalışmalar hakkında bilgi veren İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek “ İncesu Belediyesi olarak yaklaşan eğitim öğretim dönemi için elimizden gelen gayreti göstererek, öğrencilerin huzurlu, sağlıklı bir ortamda eğitim görebilmeleri için mesai arkadaşlarımla belirlediğim program çerçevesinde çalışıyoruz. Kırsal mahallelerdeki okulların eksiklerini büyük oranda giderdik. İncesu Belediyesi olarak ‘Öğrenci Dostu Belediyecilik’ faaliyetlerimizi her zaman sürdürdük. Yeri geldi ilçemiz içerisinde, yeri geldi deprem bölgesinde kırtasiye yardımında bulunduk. Bizler, yarınımız olan çocuklarımız için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Yeterli çocuklarımız eğitimden geri kalmasın. İlçemizde maddi durumundan dolayı çocuğunu okutmakta zorlanan insanlarımız varsa, umutsuz olmasınlar. Çünkü İncesu Belediyesi var. Elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” diye konuştu.

İncesu'da okul önce büyük hazırlık