İncesu'da büyük heyecan: 'O Ses Bu Ses' yarışması başlıyor!

Kayseri'nin İncesu İlçesi, 14 Ağustos'ta 'O Ses Bu Ses' yarışmasıyla büyük bir heyecan yaşayacak. Tarihi Kervansaray'da düzenlenecek etkinlik saat kaçta başlayacak? Ünlü sanatçılar Hakkı Bulut, Yunus Bülbül ve Nesrin jüri olarak yer alacağı yarışmada para ödülü ne kadar? Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İncesu'da büyük heyecan: 'O Ses Bu Ses' yarışması başlıyor!

Kayseri’nin gözü 14 Ağustos'ta İncesu İlçesi'nde olacak. İncesu'da bir ilk gerçekleştirilecek olan 'O Ses Bu Ses' yarışması, ilçede büyük bir heyecanla bekleniyor .

Yarışma Jürileri kimler? 

İncesu’nun tarihi Kervansaray'ında düzenlenecek olan yarışma, ilçenin kültürel mirasına da katkı sağlayacak. Yarışma, müzikle özdeşleşmiş iki değerli isim, Ahmet Kızılışık ve Murat Eryücel anısına yapılacak. Jüride ünlü sanatçılar Hakkı Bulut, Yunus Bülbül ve Nesrin, yer alacak.

İncesu'da büyük heyecan: 'O Ses Bu Ses' yarışması başlıyor!

Para ödülü ne kadar?

Ünlü sunucu Ceren Subaşı, yarışmayı Cihan bey ile birlikte sunacak. Subaşı, "14 Ağustos Perşembe günü, Muhammed İlhan Bey’in düzenleyeceği ‘O Ses Bu Ses’ yarışmasını sunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İncesu halkını bu eşsiz etkinliğe davet ediyorum," diyerek çağrıda bulundu. Yarışma saat 20.00'da başlayacak ve dereceye giren yarışmacılara büyük ödüller verilecek. Birinciye 20 bin TL, ikinciye 10 bin TL ve üçüncüye ise 5 bin TL para ödülü verilecek.

İncesu, 14 Ağustos'ta müzik ve eğlence dolu bir geceye tanıklık edecek.