İncesu'da Başkan belli oldu

AK Parti'de dün başlayan 8. Olağan İlçe Kongresi bugün İncesu ile devam etti. AK Parti İncesu 8. Olağan İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

İncesu'da Başkan belli oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’de kongre süreci 12 Ekim Cumartesi itibariyle başladı. Bünyan ile başlayan ilçe kongreleri İncesu ile devam etti. 

İncesu'da Başkan belli oldu

İncesu Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen AK Parti İncesu 8. Olağan İlçe Kongresi’ne, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti Genel Merkez İl Koordinatörü Mustafa Açıkgöz, Kayseri Milletvekilleri Sayın Bayar Özsoy, Şaban Çopuroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, İl Başkanı Fatih Üzüm ve partililer katıldı.

İncesu'da Başkan belli oldu

Kongrede konuşan Milletvekili Akar, kongrelerin rekabet olmadığını söyledi.Daha sonra çok çalışmaları gerektiğini aktaran Akar, "Gece gündüz çalışmamız lazım. Yürümeyeceğiz, koşacağız. Türkiye olarak görevimizi yapıyoruz. KKTC, Azerbaycan, Libya diğer dost ve müttefiklerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Sizlerden aldığımız destekle de muktediriz." dedi.

İncesu'da Başkan belli oldu

Kongreye tek aday olarak katılan Mehmet Koç, yeniden ilçe başkanı seçildi.

İncesu'da Başkan belli oldu

Kongre sonrası açıklamalarda bulunan İl Başkanı Fatih Üzüm ise “Kongremizin ilçemiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, güven tazeleyerek yeniden İlçe Başkanı seçilen Mehmet Koç Başkanımız ve yönetimini yürekten tebrik ediyoruz.” ifadelerini kullandı.