İncesu'da bakın ne yapılıyor?

Kayseri'nin İncesu İlçe Belediyesi gelen talepler üzerine harekete geçti. İşçiler, Örenşehir Mahallesi'nde hummalı çalışmaya başladı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

İncesu'da bakın ne yapılıyor?

Kayseri’nin İncesu ilçesinde yeni mezarlık yapımına yönelik çalışmalar başladı.  İlçede yeni mezarlık ihtiyacının ortaya çıkmasının ardından İncesu Belediyesi harekete geçti.

İncesu'da bakın ne yapılıyor?Bu kapsamda Örenşehir Mahallesi’nde imar düzenlemeleri başta olmak üzere gerekli adımların atılmasının ardından harekete geçildi. Ekipler bölgede hummalı çalışmalarına başladı. İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, bu yönde kendilerine taleplerin olduğuna dikkat çekti.
İncesu'da bakın ne yapılıyor? İncesu Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise  “İlçemize bağlı Örenşehir mahallesinde talep edilen yeni mezarlık ile ilgili çalışmalar başladı” denildi. 
İncesu'da bakın ne yapılıyor?Diğer yandan bazı vatandaşlar Kızılören Mahallesi’nde de benzer ihtiyacın olduğuna dikkat çekerek, “Kızılören mezarlığının yapımının da tamamlanmasını istiyoruz. Süreç çok uzadı” dedi.
İncesu'da bakın ne yapılıyor?İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirdiklerini ve kısa süre içerisinde bu yöndeki taleplere cevap vermek için gayret gösterdiklerini ifade etti.