İnce'ye Kayseri'den not yazıp, 50 ve 30 TL ateşlediler

İnce'ye Kayseri'den not yazıp,  50 ve 30 TL ateşlediler
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, partisinin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye ulaştırılması için kendisine Kayseri’de verilen iki zarfın içinden çıkan notları paylaştı. Kayseri’de, “Yakıt bitmesin biraz daha ateşleyin” diyen İnce için teslim edilen ve içerisinde 50 ila 30 TL çıkan zarflardaki notlar da dikkat çekti.

 Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 12 Haziran’da Kayseri’de Cumhuriyet Meydanı’nda miting yaparak, projelerini vatandaşa anlattı. Mitingde vatandaşın bağışları ile seçim kampanyasını sürdürdüğünü ifade eden İnce, kalabalığa seslenerek, “Tünelin ucunda ışık göründü ama yakıt bitmesin biraz daha ateşleyin" ifadelerini de kullandı.

CHP Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı da,  İnce’nin Kayseri mitingi ile ilgili dikkat çeken bir ayrıntıyı paylaştı. Sosyal paylaşım sitesi hesabından İnce’nin, kalabalığa seslendiği sırada kendisine İnce’ye verilmesi için verilen 2 zarfın içinden çıkan notları paylaşan Atıcı, ayrıca şunları yazdı: “Kayseri Mitinginde Sn. İnce'ye iletmem için iki zarf verildi. Açtığımızda birinden 50, diğerinden 30 TL ve aşağıdaki notlar çıktı. O anda hepimizin gözyaşlarımızı birbirimizden gizlemeye çalıştığımızı farkettim. Bu iş tamam! Geliyoruz!”

ZARFLARDAN ÇIKAN NOTLARDA NE YAZIYOR?

Diğer yandan, Atıcı’ya verilen 2 zarfın içinden çıkan notlarda ise şu ifadeler yer alıyor:

‘Diren Demokrasi emekli-çiftçi maaşımdan arttırdığım son param, anamın ak sütü gibi helal size’, ‘Buyrun İnce, emekli-işçi maaşımdan arttırdığım para size kampanyanıza helaldir’

Haber: Cafer ZENGİN