İmam Çamlı trafik kazasında hayatını kaybetti

Kayseri'nin Yahyalı ilçesine bağlı İsmet Mahallesi'nden Münir Çamlı, 1 Haziran 2024 tarihinde trafik kazası sonucu vefat etti. Münir Çamlı'nın, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın amcasının oğlu olduğu öğrenildi. Kayseri Olay Haber olarak, merhuma Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz.

İmam Çamlı trafik kazasında hayatını kaybetti

Kayseri’nin Yahyalı ilçesine bağlı İsmet Mahallesi'nden Münir çamlı'dan acı haber geldi. Uuzun yıllar Almanya’da Milli Görüş Hannover Şube imamı olarak görev yapmış olan Münir Çamlı, 1 Haziran 2024 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonucu vefat etti. Çamlı’nın ani vefatı, hem İsmet Mahallesi'nde hem de Almanya'da büyük üzüntüye neden oldu.

İmam Çamlı trafik kazasında hayatını kaybetti

Çamlı, 52 yaşında vefat etti

Acı haber, Yahyalıca Facebook hesabından paylaşıldı şu ifadelerle duyuruldu: “Aslen İsmet mahallesinde ikamet eden, uzun yıllar Almanya'da yaşayan Milli Görüş Hannover Şube imamı olarak görev yapan güzel insan Münir Çamlı hocamız, 1 Haziran 2024 tarihinde elim bir trafik kazası sonucu 52 yaşında hakkın rahmetine kavuştu. Allah'tan rahmet, ailesine sabr-ı cemil, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah.” Münir Çamlı'nın, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın amcasının oğlu olduğu öğrenildi. 

İmam Çamlı trafik kazasında hayatını kaybetti

Motosiklet kazası sonrası hayatını kaybetti

Çamlı'nın, Motosiklet ile otomobile çarparak yaptığı kaza sonrası ağır yaralı olarak hastanede yoğun bakıma alındığı ve bir sürede komada kaldığı öğrenildi. Çamlı, tüm uğraşlara rağmen hayata 52 yaşında veda etti. 

Kuzey Almanya İslam Toplumu Yönetim Kurulu ise, 'Merhum Münir Çamlı Hocamızın vefatını üzüntüyle öğrendik. Kendisi uzun yıllar IGMG Hamburg Merkez Camii İmam-Hatipliği ve Bölge Hac, Umre ve Seyahat İşleri Başkanlığı görevlerini ifa etmiştir. Halen Hannover Bölgemizde İmam-Hatiplik görevine devam etmekteydi. Sayısız insanın İslamı tanımasına, öğrenmesine ve sevmesine, sayısız insanın hidayete ermesine, hac ve umre farizalarını yerine getirmelerine vesile olarak üstün hizmetlere imza atmıştır. Bir nesile adeta damgasını vurmuş, unutulmayacak güzide insanlardandı. Hamburg’da açıktan ilk Ezan-ı Muhammedi’yi okuyarak Almanya semalarında hoş bir sada bıraktı. Coşkuyla irad ettiği Kuran tilavetleri kulaklara, zihinlere ve gönüllere kazındı. Kimine sırdaş, kimine abi oldu.
Allahu Teala rahmetiyle muamele eylesin, Resul-u Ekrem Efendimiz’e komşu etsin. Rabbimiz’den ailesine sabırlar temenni ediyoruz. Ailesinin ve tüm camiamızın başı sağolsun' ifadeleriyme üzüntülerini dile getirdi ve taziye mesajı paylaştı.

İmam Çamlı trafik kazasında hayatını kaybetti

Çamlı için Mevlid programı düzenlendi

IGMG Hannover hesabından yapılan açıklamada ise, 'Rahmetli Münir Çamlı Hocamız için yapılan Mevlid programından görüntüler. Rabbim Münir Hocamıza rahmet eylesin inşallah. Mekanı cennet olsun inşallah' ifadeleri kullanıldı. 

Kayseri Olay Haber olarak, merhum Münir Çamlı’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyoruz.