İlk yarıda yağmur var gol yok!

Kayserispor'un deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldiği karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

İlk yarıda yağmur var gol yok!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ev sahibi ekibinin Slowik, Nikola, Adil, Uğurcan, Guilherme, Marko, Oğulcan, Pedrinho, Yusuf, Aleksic, Umut Nayir 11ine karşılık Burak Yılmaz Konya deplasmanında Bilal, Gökhan, Jeanvier, Arif, Carole, Kartal Kayra, Cardoso, Bourabia, Boa Morte, Mane, Nazon 11’ini tercih etti. 

İlk yarıda yağmur var gol yok!
Karşılaşma yağmurla başladı. Sarı Kırmızılıların oyunu daha çok kendi sahasında kabul ettiği ilk yarıda en tehlikeli atak 12. dakikada Kayserispor’dan geldi. Cardoso'nun pası ile ceza sahasına giren Mane ceza sahası içinde topu Nazon ile buluşturdu. Nazon’un yakın mesafeden dönerek yaptığı vuruş etkisiz olunca kaleci Slowik topu çok rahat kontrol etti. 32. dakikada korner organizasyonunda topu önünde bulan Cardoso, ceza sahasının dışından sert vurdu. Top üsten avuta çıktı. 
Geçtiğimiz haftalarda iki frikik golü atan Konyasporlu Pedrinho 42. dakikada topun başına geçti. Konyasporlu futbolcu yine etkili vurdu ancak Kayserispor’un başarılı kalecisi soluna gelen topa çok iyi uzanarak, gole izin vermedi.