İlk kar yağdı!

Erciyes dağına Ekim ayının ilk gününde kar yağdı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

İlk kar yağdı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes dağına Ekim ayının ilk gününde kar yağdı. Kayseri Erciyes A.Ş.'nin Resmi X hesabı "Erciyes’e mevsimin ilk karı yağdı" başlıklı paylaşımı ile Erciyes dağının beyaza büründüğü görüntüleri paylaştı.

İşte o görüntülerİlk kar yağdı!İlk kar yağdı!İlk kar yağdı!İlk kar yağdı!Bir diğer yandan

Ağustos ayı sonunda da zirveye kar yağışı gerçekleşmiş ve Kayseri Olay habere bülteninde yer vermişti. Yağan kar bu kez çok daha net bir şekilde görüntülendi. 

İşte o haber

Erciyes dağının zirvesine kar yağdı. Bugün (28 Ağustos) erciyes dağının zirvesine sezonun ilk karı yağdı. Kayseride bugün etkisini gösteren sağanak yağışın ardından erciyes dağının zirvesine de kar yağdığı görüldü. Erciyes dağında kayak eğitmenliği yapan Efsane Veysel Hoca olarak bilinen Veysel Değirmenci Haber Merkezimize yaptığı açıklama ile Erciyes dağının zirvesine kar yağdığını bildirdi. 

Değirmenci yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Erciyes dağı zirvesine ilk kar yağdı. Zirvede kar görmek bizleri sevindirdi. Umarım kış sezonunda da çok etkili kar yağışları olur."İlk kar yağdı!