İlçe sınırlarını aşan o lezzet artık size çok daha yakın... Hem de çok uygun fiyatlara

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in öncülüğünde kurulan kadın kooperatiflerinden biri olan Sarıoğlan Kadın Kooperatifi'nin ürettiği lezzet artık Kayseri'nin en büyük AVM'lerinin birinde satışa sunulacak. Detaylar Kayseri Olay'da...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İlçe sınırlarını aşan o lezzet artık size çok daha yakın... Hem de çok uygun fiyatlara

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in öncülüğünde kurulan kadın kooperatifleri, şehrin ekonomisine ve kadın girişimciliğine önemli katkılar sağlıyor. Bu kooperatiflerden biri olan Sarıoğlan Kadın Kooperatifi, üretim alanındaki başarısını genişletmeye devam ediyor. Sarıoğlan Kadın Kooperatifi, ürettikleri lezzet dolu ürünlerini tatmak isteyen vatandaşlar artık kilometrelerce yol gitmeyecek çünkü bu lezzet artık çok daha yakın...

İlçe sınırlarını aşan o lezzet artık size çok daha yakın... Hem de çok uygun fiyatlara

Son olarak, Kayseri’nin en büyük alışveriş merkezlerinden Kayseripark AVM'de daimi bir stant açarak, SARKA markası altında ürettikleri lezzet şöleni çikolatalarını tüketicilerle buluşturuyorlar. Ayrıca Kayserili vatandaşlar tatsın diye açılışa özel çok uygun fiyatlarla uzun bir süre satışta bulunacaklar.

Vali Çiçek, Sarıoğlan Kadın Kooperatifi’nin başarısını duyurduğu açıklamasında, kooperatifin ilçe sınırlarını aşarak Kayseri’nin en büyük AVM’sinde yer aldığını belirtti.

Vali Çiçek, “Bu onların başarısı" notuyla şu açıkalamda bulundu, "Sarıoğlan Kadın Kooperatifi’nin çalışkan kadınları ilçelerinde ürettikleri çikolatalarla şimdi ilçe sınırlarını aşmaya başladılar… İlçede var olan üretimhane ve pastahanelerinin ardından şimdide Kayseri’mizin en büyük AVM’lerinden birinde açtıkları daimi stantlarıyla SARKA çikolatalarını hemşehrilerimizle buluşturuyorlar. Tebrikler Sarıoğlan Kadın Kooperatifi" dedi.

Kayseri’deki kadın kooperatifleri, son iki yıl içinde 71 milyon TL ciroya ulaşarak büyük bir başarıya imza attı. Bu kooperatifler, lokumdan çikolataya, kahveden halıya kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip. Şehirde 46 kadın kooperatifi faaliyet gösteriyor ve bu kooperatiflerde toplamda 650 kadın istihdam ediliyor.