İlber Ortaylı'dan Kayseri açıklaması…

Tarihçi ve akademisyen Prof. Dr. İlber Ortaylı, Kayseri'de sevenleri ile bir araya geldi. Prof. Dr. İlber Ortaylı, sevenleri ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İlber Ortaylı'dan Kayseri açıklaması…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından altıncısı düzenlenen Kayseri Kitap Fuarı, kitapseverler tarafından yoğun ilgi görüyor. Fuara gelen vatandaşlar hem kitaplarla hem de kitapların yazarlarıyla buluşma fırsatı yakalıyor. Diğer yandan fuar 8 günde 795 bini aşkın kişiyi ağırladı. 

6. Kayseri Kitap Fuarı birbirinden önemli isimleri ağırlamayı ise sürdürüyor. Bu kapsamda Tarihçi ve akademisyen Prof. Dr. İlber Ortaylı, kitapseverlerle buluştu. Buluşma Erciyes Kültür Merkezi’nde devam etti. Prof. Dr. Ortaylı, Erciyes Kültür Merkezi’nde bir söyleşi düzenledi. Söyleşiye Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra çoğunluğu gençlerin oluşturduğu çok sayıda kişi katıldı. Ünlü tarihçi sevenleri ile buluştu‘Kayseri’ye gelişimin sayısını ben unuttum’
Erciyes Kültür Merkezi adeta hınca hınç doldu. Zaman zaman izleyiciler Ortaylı’yı ayakta alkışladı. Söyleşi sonrası açıklamalarda bulunan Ortaylı, “Kayseri’ye fuarlara gelişimin sayısını artık ben unutuyorum. Kongre salonu da son derece hoş, herkesi alabiliyor dışarıda kalan olmuyor. Şehir okumaya meraklı bir şehir. Onun için sık sık da gelmek lazım.” dedi.Ünlü tarihçi sevenleri ile buluştuKonuya ilişkin bir paylaşım yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “6. Kayseri Kitap Fuarı etkinliklerimiz kapsamında şehrimizde misafir ettiğimiz değerli hocamız Sayın İlber Ortaylı’nın Erciyes Kültür Merkezi’nde düzenlediğimiz söyleşisine katıldık. 
Her zaman olduğu gibi salonu hınca hınç dolduran hemşehrilermiz ve bizler Sayın İlber Hocamızın söylediklerini can kulağı ile dinledik.” İfadelerini kullandı. Ünlü tarihçi sevenleri ile buluştu