İl başkanından çağrı! Kayseri'de yarın yürüyüş var

Saadet Partisi İl Başkanı Baki Coşkun'dan dikkat çeken çağrı. Başkan Coşkun, tüm Kayserilileri yarın düzenlenecek yürüyüşe davet etti. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

İl başkanından çağrı! Kayseri'de yarın yürüyüş var
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun, tüm Kayseri halkını basın açıklamasına ve ardından gerçekleşecek yürüyüşe davet etti. Yürüyüşe ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Coşkun, “3 Ağustos Cumartesi günü saat 15.00'te Bürüngüz Camii önünde bir basın açıklaması düzenleyeceğiz.  Açıklamanın ardından Kayseri Filistin'le Dayanışma Platformu ile birlikte Kartal Şehitliği'ne yürüyüşüne hep birlikte destek vereceğiz. Şehitlerimize rahmet okurken zalimlere ise lanetimizi dile getireceğiz. Kayseri halkı olarak bir araya gelerek, Filistin'de zulüm gören kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstereceğiz. Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Tüm Kayseri halkını bu anlamlı etkinliğe katılmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

İl başkanından çağrı! Kayseri'de yarın yürüyüş var

Coşkun, yaptığı açıklamada ayrıca Filistin ve Hamas liderlerinin şehit edilmesi konusuna da değinerek, "İki gün önce hain bir saldırı sonucu şehit olan İsmail Heniye'nin "3 Ağustos tarihinde meydanlara çıkın" sözü artık bizlere vasiyet olmuştur. Mazlum Filistin halkının yanında olduğumuzu bir kez daha tüm dünyaya haykırmak için tüm hemşerilerimizi basın açıklaması ve yürüyüşe davet ediyorum."  dedi.

İl başkanından çağrı! Kayseri'de yarın yürüyüş var