İki Başkan arasında kavga büyüyor!

Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı Avukat Hacı Ali Demirkaya ile MHP Melikgazi İlçe Başkanı Avukat Enes Ertuğrul Kalın arasındaki kavga büyüyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

İki Başkan arasında kavga büyüyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma ile ilgili olarak Zafer Partisi İl Başkanı Avukat Ali Demirkaya’nın evine çilingirler ile girilmiş, gözaltına alınan Demirkaya Ankara’ya sevk edilmişti. İfadesi alınan Demirkaya adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıktan sonra Kayseri'ye dönmüştü.

Demirkaya’nın gözaltına alınmasının ardından kendisi de avukat olan Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Emniyet Müdürlüğünü tebrik etmişti.

Kalın yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı, "Kendi kişisel hesaplarından 15-20 beğeniden fazla etkileşim alamayan ama her imkanda Milliyetçi Hareket Partisi ve ilçe teşkilatımıza, Zafer Partisi kurumsal hesaplarından saldıran H.A.D. 'halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek' suçlamısyla gözaltına alınmış. Tebrikler EmniyetGM" paylaşımı yapmıştı.

Demirkaya, Kalın’ın söz konusu paylaşımını alıntılayarak, "Olur da bir gün hukuk size ve sizin gibilere de lazım olursa o gün geldiğinde de savunacağımız tek şey sadece hukuk olacak! Bu süreçte en büyük tebriği size hediye ediyorum meslektaş(!)ım. Gün ola..." demişti.

Demirkaya’nın bu paylaşımının alıntılayan MHP Melikgazi İlçe Başkanı Kalın, sosyal medyadan bu kez, “Hukuk bana lazım olduğunda sen ve senin gibilerinin savunmasına ihtiyacım olmayacak. Sen ve senin gibiler, hukuk, siyaset, memleket, hükümet, millet kelamlarını bir kenara bırakarak. Anonim hesaplardan kabadayılık yapmaya devam etmeli. O sebepten işine bak Hacı Ali." İfadeleriyle Demirkaya’ya yanıt vermişti.

Demirkaya Kalın'ın cümlesini alıntılayarak Kalın'a şu cevabı verdi, "Lütfedip bana cevap vermeye yüzün yok sanırım. Üslubunu düzeltmeyi becerebilirsen karşılaşmayı bekleme, ofis adresim belli, cesaretin varsa önce biz görüşelim enine boyuna!"

Kalın ise "Hacı Ali, sana son kez yazıyorum. Belli ki bundan sonra yüz yüze konuşacağız. Ama dikkat et bu kabadayı jargonu üzerime salıp, arkasına saklandığın kadınlara söker. Caddede başı dik gezmek, twit atmak kadar kolay değil." dedi.

Demirkaya ise "Ne mesleki olarak, ne ahlaki olarak seviyene inmeyecegim. 
Tarih kimin ne olduğunu gösterecek!" dedi.