'İki aylık bebeğimle sokakta kaldık' diye mesaj attı bakın ne yorumlar yapıldı

Kayseri'de bir kişi eleman ilanları paylaşımı yapılan sayfada 'İki aylık bebeğimle sokakta kaldık' mesajı attı. Bu mesajın altına bakın nasıl yorumlar yapıldı? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

'İki aylık bebeğimle sokakta kaldık' diye mesaj attı bakın ne yorumlar yapıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de eleman ilanlarına yer verilen bir sayfaya da bu kez farklı bir paylaşım yer aldı. Kadın ismi ile açılan hesap iki aylık bebeği ile sokakta kaldığını söyleyerek yardım istedi. Profil fotoğrafı ve kendi sosyal medya hesabında hiç paylaşımı olmayan hesap dikkat çekerken mesajda, “2 aylık bebeğimle sokakta kaldık bana yardımcı olun” denildi.
Bu paylaşım altına gelen yorumlar ise vatandaşı ikiye böldü. Kimisi paylaşım yapan kişinin kendisine ulaşmasını isterken kimi ise bunun dolandırıcılık olduğunu söyledi.

İşte o yorumlar:
- Kadın sığınma evine git polisi ara bıraksınlar seni en doğru karar bu olur sizin için
- Sokakta kalanın sosyal medyada işi ne önce gideceği yer devletin kurumları kendini can güvenliğini emniyete almak ister bunun yolu da sosyal medya değil sanırım
- Allah'ım yardımcınız olsun inşallah
- Fake hesap kanmayın
- Kimseye güvenme polisi ara kadın sığınmaya git
- Yardım kuruluşu mübarek
- Devletin polisi var sığınma evi var sokakta kaldın interneti nerden buluyorsun sosyal medya geziyorsun gitsene polise buradaki amacın ne
- Hangi şehir
- Buraya bunu yazan insana bile güvenmem akli başında kadın sokakta kaldım diye buraya mı yazar polise sığınsan zaten seni kadın koruma evlerine yerleştirir.
- Ulaş
- Yalan dolan hep
- Yer neresi
- Ulaş
- Hangi ildesin
- Ulaş bacım
- AKP saraylarına git lüks yaşam orda uçan saraylar Osmani hanedanı bu kadar lüks yaşam sürmedi
- Yine aynı numara yine aynı sahtekarlık acaba bana para verin olur mu
- Dolandırıcı'İki aylık bebeğimle sokakta kaldık' diye mesaj attı bakın ne yorumlar yapıldı