İddialara yanıt veren Pancar Kooperatifi Başkanı Akay: Tezgah var!

'Ben hiçbir hanımefendiye olumsuz davranış bir içinde olmam' diyen Pancar Kooperatifi Başkanı Akay, 'Her türlü oyunu tezgahladılar' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İddialara yanıt veren Pancar Kooperatifi Başkanı Akay: Tezgah var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Pancar Kooperatifi seçimlerinde yaşanan gerginlikle ilgili konuşan Başkan Hüseyin Akay, kendisine yönelik iftira atıldığını belirterek, “Ben hiçbir hanımefendiye karşı en küçük bir olumsuz davranış içerisinde olmam, ama böyle bir iftirada bulunuyorlar. Bu genel kurulu iptal ettirmek için, yaptırmamak için her türlü oyunu tezgahladılar” dedi.
ÖZIŞIK'TAN ŞOK İDDİA
Olaylı geçen Pancar Kooperatifi seçimleri sonrasında eski Başkan Vedat Ali Özışık’ın tepkisi ve ortaya attığı iddialar dikkat çekti. Özışık, “Dün genel kurulda mafya ve Fetöcüler tarafından eşim darp edilmiş, oğlum bıçaklı saldırıda yaralanmıştır. Şu anda durumları iyi şükür. Devlet yetkilileri buna göz yummuştur. Arayıp, soran dostlara teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 
“KEŞKE OLMASAYDI, TASVİP ETMİYORUM”
Diğer yandan dün genel kurulda seçimi kazanan ve yaşanan olaylarla ilgili sonuçların kesinleşmesinin ardından konuşan Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay ise “Genel kurulda maalesef özellikle gerginlik çıkartmak isteyenler ortamı bozmaya çalıştılar, insanların sınırıyla oynamaya çalıştılar ve bazı ufak tefek gerginlikler olduğunu duydum. Keşke olmasaydı, tasvip etmiyorum. Bu tür kuruluşlarda demokratik ortamlarda muhalefetin olması en doğal iştir, ama, muhalefette de bir ahlak olması lazım, bir edep olması lazım, bir seviye olması lazım. Muhalefet demek sadece iftira atmak, yalan ve dolanla algı oluşturmaya çalışmak demek değil. Nerede FETÖ’cü varsa Allah belasını versin, nerede FETÖ’cü olmayana ‘FETÖCÜ’ diyenin de Allah belasını versin. Bugünkü yaşananlar gerçekten Kayseri Şeker’in çiftçisine hiçbir şekilde yakışmıyor” dedi.
“HER TÜRLÜ OYUNU TEZGAHLADILAR”
Konuşmasında “Ben hiçbir hanımefendiye karşı en küçük bir olumsuz davranış içerisinde olmam. Söz içerisinde de olmam, ama burada konuşma hakkı olmadığı halde divanın hoş görüsüyle konuşmaya çıkan bir şahıs , üye değilken  konuşma yapmak için konuşma yapmaya çıkan şahıs iftirada bulundu” diyen Akay,  şunları söyledi: Dedi ki ‘Hüseyin Akay benim eşime vurdu’ Ben kendisinin bile değil eşini, kendisini bile oraya kürsüye çıkarken gördüm. Yani onun girme hakkı zaten yoktu, ama böyle bir iftirada bulunuyorlar. Bu genel kurulu iptal ettirmek için, yaptırmamak için her türlü oyunu tezgahladılar.