İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Kayserispor Başkanı Recep Mamur sözleri yeniden gündemde!

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, 2013 yılında Kayserispor'un merhum Başkanı Recep Mamur'a söylediği sert ifadeler, başkanlık seçimi sonrası yeniden gündeme geldi. Hacıosmanoğlu, Kayserispor'un eski Başkan Recep Mamur için neler söylemişti? Detaylar Kayseri Olay Haber'in Kayseri Haberi'nde...

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Kayserispor Başkanı Recep Mamur sözleri yeniden gündemde!

TFF Başkanı olarak seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu’nun 2013 yılında Kayserispor’un merhum Başkanı Recep Mamur hakkında söylediği sözler yeniden gündeme geldi. O dönem Trabzonspor Başkanı olan Hacıosmanoğlu, Recep Mamur ile yaşadığı tartışmada, “Sen şov yapıyorsun, Hacıosmanoğlu'na mı hakaret ediyorsun? Seni Türkiye'de gömecek yer bulamam" şeklinde çok ağır ifadeler kullanmıştı.

Hacıosmanoğlu’nun sözleri yeniden gündemde

İbrahim Hacıosmanoğlu’nun TFF Başkanlığına seçilmesiyle, 2013 yılında Recep Mamur ile yaşadığı tartışma yeniden hatırlatıldı. O dönemki sert ifadeler, sosyal medya platformlarında kullanıcılar tarafından yeniden paylaşılıyor.

Hacıosmanoğlu ve Mamur'un tartışması gündem olmuştu

Recep Mamur ise Hacıosmanoğlu'na, “Sen Trabzonluysan, ben de Kayseriliyim. Adam kere adamım" diye yanıt vermişti. Aradan geçen 11 yılın ardından bu sözler, İbrahim Hacıosmanoğlu’nun TFF Başkanı seçilmesiyle birlikte sosyal medyada tekrar paylaşılmaya başlandı. Bu tartışma, Hacıosmanoğlu’nun yeni göreviyle birlikte tekrar gündeme taşındı. Hacıosmanoğlu ile Mamur arasındaki tartışma tatlıya bağlanmıştı.

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Kayserispor Başkanı Recep Mamur sözleri yeniden gündemde!

Mamur, 5 Eylül 2021 yılında vefat etti

Kayserispor eski başkanlarından iş insanı Recep Mamur, evinde fenalaşarak kaldırdığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etmişti. Sarı-Kırmızılı takımın efsane Başkanı Recep Mamur. 5 Eylül 2021 yılında ebedi hayata uğurlanmıştı. Kayserispor'da 1999-2013 yılları arasında yöneticilik yapan, bu sürenin uzun döneminde ise kulüp başkanı olan iş insanı Recep Mamur, hastalıkları nedeni ile tedavi görüyordu. Kayserispor'da büyük başarılara imza atan ve 72 yaşında hayata veda eden Kayserispor'un efsane Başkanı Recep Mamur'u bu vesile ile bir kez daha rahmet ile anıyoruz.