İbrahim Arık'ın acı günü

İnşaat sektörünün öncü firmalarından Avenir İnşaat'ın Türkiye Direktörü İbrahim Arık'ın acı günü. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

İbrahim Arık'ın acı günü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yerel ve küresel ölçekte, insan odaklı projelerle inşaat sektöründe öncü olma yolunda ilerleyen Fransa’nın en büyük inşaat şirketlerinden birisi olan ve Türkiye’deki yatırımlarını da Kayseri merkezli olarak binlerce konut üreterek yapan Avenir İnşaat’ın Türkiye Direktörü İbrahim Arık aldığı haberle sarsıldı. 

İbrahim Arık'ın acı günü

İbrahim Arık’ın babası Selahattin Arık yaşamını yitirdi. 74 yaşında hayata gözlerini yuman Arık’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Sarız Kızılören Mahalle Mezarlığına defnedilecek. 

İbrahim Arık'ın acı günü

Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu da Arık için taziye mesajı yayımladı. Başkan Eroğlu mesajında, "Kızılpınar Mahallemizden Selahattin Arık hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün kaldırılacaktır. Merhuma Allah'tan rahmet sevenlerine ve kederli ailesine başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.” dedi.”

Kayseri Olay ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.