Hulusi Akar'ı çileden çıkardılar: Burası pazar yeri değil, dinleyin!

Milli Savunma Komisyon Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar'ın, TBMM'de konuşma yaptığı sırada gerginlik yaşandı. Milletvekili Akar kime, neden sinirlendi? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Hulusi Akar'ı çileden çıkardılar: Burası pazar yeri değil, dinleyin!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milli Savunma Komisyon Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar Türkiye Büyük Millet Meclisinde konuştu. Türk Silahlı Kuvvetleri Unsurlarını Irak ve Suriye’deki Görev Süresini İki Yıl Daha Uzatan Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi’nin görüşüldüğü Mecliste parti grubu adına konuşan Akar, kürsüde gergin dakikalar yaşadı. 

TBMM tezkere görüşmesinde Milletvekili Akar ile Yeşil Sol Parti Grup Başkanvekili Hakkı Saruhan Oluç arasında gerilim yaşandı. Akar, “Ben burada anlatmaya çalışıyorum bilgileri alın, bilmeden konuşmayın. Art niyet yoksa burada ciddi bir bilgi noksanı var. Buradaki bütün bunlar 2014 yılından beri AK Parti’nin verdiği ‘evet’ oyları bunlar.” dedi.

Seslerin yükseldiği Mecliste Milletvekili Akar, “Bekle biraz sonra konuş kardeşim. Çık konuş anlar derdini. Burayı Pazar yerine çevirdiniz. Burası Pazar yeri değil, dinleyin. Sonuç olarak ben şunu söylemek istiyorum ciddi şekilde bir bilgi problemi var, konuşalım, görüşelim, netleştirelim. Herhangi bir şekilde yabancı unsurların Türkiye’ye gelmesi söz konusu değil. Böyle bir şey yok.” diyerek Oluç'a tepki gösterdi.