'Hodri meydan'

'Hodri meydan'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı İsmail Ademoğlu’ nun, Gülkent Yapı Kooperatifi yönetiminin, zimmet, görevi suiistimal, emniyeti suiistimal, denetim görevinin ihlali, belgede sahtecilik yaptıkları iddiasıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayetinin ardından kooperatifin Müdürü Halim Yorulmaz, “hodri meydan” çağrısı yaptı. Kendisinin görev yaptığı sürede Gülkent Kooperatifi’nin her işi ile ilgilendiğini ile getiren Yorulmaz, “Ben Gülkent Kooperatifinin kara kutusuyum. Sayın savcımı da tanıyorum. Kendisine hodri meydan diyorum. İstediği yerde buluşalım, karşılıklı donelerle konuşalım. Çünkü elindeki doneler yanlış.” ifadelerini kullandı.

 

 

Kayseri’nin tanınmış isimlerinin oturduğu 7 blok ve 196 daireden oluşan, bunun yanında lüks yapısı ve imkanları ile de dikkat çeken Gülkent Kooperatifi ile ilgili tartışma sürüyor.

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı İsmail Ademoğlu’nun, bir süre önce Gülkent yönetimi  ve müteahhidi ile ilgili olarak suç duyurusunda bulundu. Kayseri Olay’ın gündeme taşıdığı haberde,  kooperatif yönetiminin görevini yapmadığını ve usulsüz harcamalarla kooperatifi zarara uğrattığını öne süren Ademoğlu, Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığına sunulmak üzere, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Kayseri Olay’a konuşan Kooperatif Müdürü olarak da görev yapan Halim Yorulmaz, ortaya atılan iddiaların yalan olduğunu iddia etti. Gülkent yönetimine karşı dava açan Savcı Ademoğlu’na seslenen Yorulmaz, “Hodri meydan” çağrısı yaptı. Yorulmaz, şunları söyledi: “Sayın savcım, Allah işini  gücünü rast getirsin. Sayın savcım ben  Gülkent’in kara kutusuyum. Sizi de tanıyorum, biliyorum. Size diyorum ki; hodri meydan. Sizin elinize verilen  donelerin hepsi yalan ve sıkıntılı. Resmen  bir iftiradır. Her yerde ya da hangi basın kuruluşu diyorsanız oraya gelirim. Sizinle, isterseniz istediğiniz donelerle konuşuruz. İstediğiniz savcıya da ifade veririm. Sakın vazgeçmeyin. İstediğiniz taktirde ben hazırım, bu konuda bildiklerimi söylemeye ve tartışmaya hazırım.” 

Haber: Osman ÇİFTCİ-Cafer ZENGİN