'Hocaefendi 3 harflilerin babasını kullanıyor' diyordu...

'Hocaefendi 3 harflilerin babasını kullanıyor' diyordu...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sosyal paylaşım sitesi youtube.com'a 25 Ağustos 2014 yılında düşen, " VARAN 1 PARELEL YAPI" başlıklı  bir ses kaydında, "Hocaefendi 3 harflilerin babasını kullanıyor. Burayı unutmayın, cemaate hiç birşey olmayacak" diyen kişi olduğu ileri sürülen ayakkabıcı Mustafa Özkeçeci de Kayseri'yi sarsan 120 kişilik gözaltı listesinde yer aldı.

Özkeçeci'ye ait olan youtube'daki kayıt şöyle:
“Hoca efendi gibi insanların, manen dünyada dönen olaylar ona bildiriliyor hocam müsade ederseniz. Üç harfliler diyoruz değil mi, dünyada üç harflileri en çok kullanan, en kaliteli kullanan kim biliyor musunuz? İsrail!.. Tabi Hocam ya... Allah Allah... İsrail bunu çok iyi kullanıyor. Dünyada dönen hadiseler... Ama onların babasını hoca efendi kullanıyor; Rahmani olanlarını. Hocaefendi’nin dünyadan haberi var. Hocaefendi eğer siz olsaydınız, sizi kast ederek söyleyecektim hocam ben, anlatabiliyor muyum. Bu hoca efendinin şahsında değil. Bu insanlar seçilmiş insanlar... Burayı unutmayın, cemaate hiç birşey olmayacak. Güçlü olarak çıkılacak. 2014’ün.. bir iki ay demiş hoca efendi, sabredin, çok güzel şeyler olacak...”

Mustafa Özkeçeci'ye ait olduğu ileri sürülen akıl almaz konuşmayı dinlemek için linke tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=-7tokdi6BY8