Hızlı tren tartışması Büyüksimitci'nin yaptığı espriyi akıllara getirdi!

Özhaseki'nin açıklamaları, muhalefetin tepkisi sonrasında Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Olay Türk TV'de katıldığı programda Kayseri'de yılan hikayesine dönen hızlı tren konusunda yaptığı açıklamalar yeniden gündeme geldi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Hızlı tren tartışması Büyüksimitci'nin yaptığı espriyi akıllara getirdi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin, hafta sonu Hacılar’da yaptığı hızlı tren açıklaması gündeme damgasını vurdu. Özhaseki, “Hızlı tren için de pazartesi günü kredi görüşmeleri var. Son aşamaya geldik” yönünde ifadeler kullandı. Bu duruma muhalefetten de tepki gecikmedi. İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, “Sıkışınca hızlı tren sözü veriyorlar. Bugüne kadar da 14 kez vatandaşa hızlı tren sözü vermişler” diyerek, iktidar cephesine tepki gösterdi. Diğer yandan kentte adeta bilmeceye dönüşen hızlı tren tartışması akıllara Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci’nin, Olay Türk TV’de katıldığı programda yaptığı açıklamaları da getirdi. 
“HANİ KAYSERİ’YE GELMEYEN VARDI YA…”
Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Ramazan ayında Olay Türk TV'de katıldığı programda Kayseri'de yılan hikayesine dönen hızlı tren konusunda yaptığı espri ile de dikkat çekmişti.  “Hani Kayseri’ye gelmeyen vardı ya…” diyerek hızlı tren göndermesi yapan Büyüksimitci, programda hatırlatılan Başkan Memduh Büyükkılıç’ın, Hızlı trenle ilgili yaptığı ‘En son model bizim ki olacak’ sözlerine “2050 model mi?” yanıtı ile dikkat çekmişti.
“HAVAALANINDA GÜMRÜKLÜ SAHAMIZ VAR MI?”
Programda konteynır taşımacılığı ile ilgili yaşanan sorunlara da değinen E- ticarete dikkat çeken Büyüksimitci, Kayseri'nin bu alanda da önemli bir atılım içerisinde olduğunu belirterek, "Örneğin havaalanında gümrüklü sahamız var mı? Bilmiyoruz" ifadeleri ile de dikkat çekti.

*Özhaseki'den Hızlı tren açıklaması... Haberi okumak için TIKLAYIN
*Ataman: Sıkışınca hızlı tren sözü veriyorlar! Kayseri'de tam 14 kez söz verilmiş! Haberi okumak için TIKLAYIN