Herkesi Kayserisporlu yapan Başkan!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, her gittiği yerde çocuklara ve gençlere Kayserispor forması hediye ederek, Sarı-Kırmızılı kulübe sempatinin artmasını sağlıyor. Şu ana kadar binlerce Kayserispor forması ve atkısı dağıtan Başkan çolakbayrakdar, takıma Hatayspor maçı öncesinde başarı dileğinde bulundu.

Herkesi Kayserisporlu yapan Başkan!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor sevdasını şehrin dört bir yanına taşıyan Ahmet Çolakbayrakdar, her gittiği yerde çocuk ve gençlerle yakından ilgileniyor.

Kayserispor forması ve atkısı hediye etmeyi de ihmal etmeyen Başkan Çolakbayrakdar, şu ana kadar 5 binin üzerinde forma dağıttı. Seçim çalışmaları kapsamında mahalle mahalle gezen Başkan, gençleri ve çocukları Kayserisporlu yapıyor. Önce hangi takımı tuttuklarını soran Başkan Çolakbayrakdar, ardından şehrin en büyük marka değeri olan Kayserispor forması hediye ediyor. Başkan Çolakbayrakdar’ın bu hamlesi Kayserispor’a karşı büyük bir sempatinin oluşmasını sağlıyor. Gençler de küçük yaştan itibaren şehrin takımına karşı sevgi besliyor. Başkan Çolakbayrakdar, 10 Mart Pazar günü Hatayspor’u konuk edecek olan Kayserispor’a, başarı dileğinde bulundu.

Kayserispor’a gönül veren birçok taraftar, Çolakbayrakdar’ın bu hareketinin çok değerli olduğunu belirterek, ‘Bu gidişle herkes Kayserisporlu olacak’ yorumu yapıldı.