Herkes bu genci konuşuyor!

Kayseri'de yaşayan ve Kayserispor sevdalısı olan Saitcan Aksu isimli genç, kısa zaman önce ameliyat oldu. Aksu, ameliyat sonrası narkozun etkisiyle öyle bir şey konuştu ki duyanlar 'Helal olsun, işte gerçek Kayserisporlu' yorumu yaptı. Ayrıntılar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Herkes bu genci konuşuyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor sevdalısı Saitcan Aksu, ameliyat sonrası bilinci henüz tam yerine gelmeden yaptığı açıklamayla gündem oldu.

Genç taraftar, ameliyat sonrası narkozun etkisiyle, babasının ‘Kayserispor kaçıncı sırada?’ sorusuna öyle bir cevap verdi ki duyanlar ‘Helal olsun’ dedi. Saitcan Aksu'nun Kayserispor'un 4. sırada olduğunu ve 26 puanı bulunduğunu söyledi. Sosyal medyada hızla yayılan bu video, Kayserispor camiasında büyük beğeni topladı. Aksu'nun bu cevabı, Kayserispor'a olan sevgisini bir kez daha gösterdi. Saitcan Aksu'nun bu samimi hali, ‘İşte gerçek Kayserispor taraftarı’ yorumunu da beraberinde getirdi.

Herkes bu genci konuşuyor!

Ahmet Dirgenali ve Bilal Bayazit Hayranı 

Kapalı Kale lideri Ahmet Dirgenali’nin de hayranı olan Saitcan, Kayserispor’un başarılı file bekçisi Bilal Bayazit’e de büyük sevgi besliyor. Saitcan’ın babası Uğur Aksu, ‘Biz, ailecek Kayserispor hastasıyız. Uğur, geçen günlerde ameliyat oldu. Uyanır uyanmaz narkozun etkili olmasına rağmen gözünü açar açmaz Kayserispor diye uyandı. Uğur Kaleci Bilal’i çok seviyor’ diye konuştu.

Herkes bu genci konuşuyor!

Uğur’un tek hayali, Kayserispor tesislerinde kaleci Bilal ile görüşmek. Başkan Ali Çamlı’nın, bu konuda yardımcı olması bekleniyor.