Herkes bu anı konuşuyor!

Kayserispor'un, Başakşehir'i 3-2 devirdiği maçta kameralara takılan öyle bir görüntü vardı ki, izleyenler hayran kaldı. Video sosyal medyada viral olurken, 3 Milyon sporsever paylaşımı gördü. Ayrıntılar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Herkes bu anı konuşuyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, 10 haftalık uzun bir aranın ardından deplasmanda şeytanın bacağını kırarak, 3 puana ulaştı.

İlk yarısında mükemmel bir futbol ortaya koyan Sarı-Kırmızılılar, ikinci yarıda yorgun düştü. Devre arasına 2-0 mağlup giren Başakşehir’de de teknik direktör Çağdaş Atan, bunu fırsat bildi. İkinci yarıda maça ortak olan İstanbul temsilcisi önemli pozisyonlar buldu. Kayserispor’un etkisiz kaldığı bölümde 2 gol atma şansı yakalayan Başakşehir FK, BO Morte’nin golüyle yıkıldı. Buna rağmen maçtan kopmayan Çağdaş Atan’ın öğrencileri, karşılaşmanın son anına kadar puan kovaladı. Yakaladığı penaltıyı değerlendiremeyen Başakşehir, sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Kayserispor’da maçtan sonra büyük sevinç yaşandı. Aynı oranda Başakşehir FK’da başta Çağdaş Atan olmak üzere, Olivier Kemen, Deniz Türüç ve diğer oyuncular da sahadan boynu bükük ayrıldı.

Herkes bu anı konuşuyor!

Ve Burak Yılmaz görüldü

Maç bitiminde Kayserispor’da ‘Kamera Burak Yılmaz'ı arıyor’ paylaşımı yapıldı. Bu paylaşım öylesine büyük beğeni ve paylaşım aldı ki, 3 Milyon izlenme sağlandı. Görüntüye ilk olarak Çağdaş Atan takılırken, kameralar her yerde Burak Yılmaz’ı aradı ve sonunda buldu. Burak Yılmaz’ın maç anında yaşadığı heyecan da dikkatlerden kaçmadı. Genç çalıştırıcı, Kayserispor’un başında ilk galibiyetini de almış oldu.