Herşey Kayserispor için!

Herşey Kayserispor için!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, taraftar desteğini arkasına almak istiyor. Bu doğrultuda bilet fiyatlarının açıklanmasıyla birlikte dün Kayseri Cumhuriyet Meydanı Almer AVM. önünde Passolig satış noktası kuruldu.

Spor severlerin yoğun ilgi gösterdiği kampanya 28 Ocak Cumartesi günü saat 18:00’e kadar devam edeceği belirtildi. Sarı-Kırmızılı takıma gönül veren taraftarlar, bu tarihe kadar satış noktasından bilet ve kombinelerini yükletebilecek.

Spor Toto Süper Ligin 19. Haftasında Kayserispor’un Fenerbahçe ile oynayacağı maç biletleri ve sezon sonuna kadar olan tüm maçları kapsayacak kombine biletleri satışa çıktı. Ayrıca passolig kart basımı da yapılacağı ve satış noktasının saat  09:00 – 18:00 arasında hizmet verileceği bildirildi.

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği passolig ve kombine bilet kampanyası hakkında konu ile ilgili olarak Kulüp başkanı Erol Bedir, “ Taraftarımızın desteğini bekliyoruz” dedi.

Öte yandan Bilet satış noktasındaki yetkililer, kampanyaya yoğun ilgi olduğunu belirterek,”Satışa başladığımız itibaren Kombine ve Passolig’e yoğun ilgi var. Taraftarlar genellikle Kuzey ve Kale arkası tribünü tercih ediyor. Şu an için kampanyaya yoğun ilgi olduğundan dolayı kombine ve Passolig satışlarının sayısını veremiyoruz. Ayrıca; Passolig’i olanlarda kombine alabilmeleri için, Passoliglerinin 31 Mayıs’a kadar vizeli olması gerekiyor” şeklinde konuştu.

Haber-foto: Ramazan Danacı