Hepsi göz alıcı peki sağlıklı mı?

Ramazan Bayramı öncesinde Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri mesai mefhumu tanımaksızın vatandaşın güvenilir gıdaya ulaşması için çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Hepsi göz alıcı peki sağlıklı mı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Rengarenk şekerlemeler, birbirinden göz alıcı çikolatalar, ağız sulandıran tatlılar… Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşların en çok tercih ettiği, bu nedenle de tüketimi büyük oranda artan bu ürünler peki güvenilir mi? Vatandaşların bunu anlaması kolay değil ama işin uzmanları vatandaşın güvenilir gıdaya ulaşabilmesi için mesai mefhumu olmaksızın denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Hepsi göz alıcı peki sağlıklı mı?

Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri hafta sonu olmasına rağmen söz konusu ürünlerin satıldığı yerleri denetleyerek, vatandaşın sağlıklı gıdaya ulaşması için çalışma yürüttü. Yapılan çalışmalar, Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün sosyal medya sayfalarından da ‘Ramazan bayramı öncesinde vatandaşlarımızın güvenilir gıdaya ulaşabilmesi için tüketimi artan ürünlere yönelik gıda denetimlerimize mesai mefhumu gözetmeksizin hafta sonu da devam ediyoruz.’ İfadeleriyle paylaşıldı.