Hazırlıklı olun! Ağaç, direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar...

Keyifli ve sakin bir hafta sonu geçirmek isteyenlerin doğayı tercih ettiği şu günlerde Kayserilileri nasıl bir hava bekliyor? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Hazırlıklı olun! Ağaç, direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar...

Haftanın yorgunluğunu atmak, şehrin gürültü ve stresinden uzaklaşmak için Pazar gününü iple çekenler için meteorolojiden uyarı geldi. Kayseri’nin doğusunda öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklenildiği açıklandı.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği ifade edildi. Rüzgarın ise Kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yarın (Pazar) öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli (hamleli 30-60 km/sa) esmesinin beklenildiği aktarıldı. 

Rüzgarlı hava için uyarı yapan Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Rüzgarın; öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeydoğu yönlerden orta, yer yer kuvvetli (30-60 km/sa) eseceği beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” 
 

İşte Kayseri ve ilçelerinde beklenen hava: 

Hazırlıklı olun! Ağaç, direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar yaşanabilir