HAYVAN PAZARINDA ESNAF İYİ PARTİ'YE DERT YANDI

HAYVAN PAZARINDA ESNAF İYİ PARTİ'YE DERT YANDI
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti İl yönetimi hayvan pazarlarını ziyaret etti. Ziyarette esnaf belediyenin kendilerinden talep ettiği yer parasına isyan etti.

İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman, İl Sekreteri Metin Ceylan, il yöneticisi Yavuz Yıldız ve beraberindeki parti yöneticileri, hayvan pazarlarını ziyaret ederek, pazar esnafıyla görüştü. Ziyarette hayvan satışlarının önceki yıllara göre durgun olduğunu belirten esnaflar, İYİ Parti yönetimine, özellikle belediyenin kendilerinden yer parası için 5 güne 1000 TL talep ettiğini ve bu talebin fazla olduğunu belirterek, dert yandı.

ESNAF DERTLERİNİ ANLATTI

Konuyla ilgili İYİ Parti’den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı Esnaflarımız, karşılığını almadıkları hizmet için yüksek ücretler ödediklerini, buna karşın toz-toprak zemin içerisinde kaldıklarını ve temmuz sıcağında üstü kapalı bir alanın olmaması sebebiyle rahatsız olduklarını, ayrıca akşamları ışıklandırma olmadığını, aydınlatma olursa hem kendileri için hem de kurban alacak vatandaşlara akşam serinliğinde hizmet verebileceklerini, belirttiler”