Haydi şenliğe!

Kayseri'de havaların ısınması ve kurban bayramı tatili şenliklerin de start almasına neden oldu. Geçmiş yıllarda renkli görüntülere sahne olan Hanyeri Yayla Şenliği de 18 Haziran 2024 tarihinde yapılacak. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Haydi şenliğe!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de yazla birlikte ağırlıklı olarak hemşehri derneklerinin öncülük ettiği yayla şenlikleri dikkat çekiyor. Vatandaşları bir araya getiren ve kaynaşmalarını sağlayan şenliklerden biri de bu yıl 13’üncüsü düzenlenecek olan Hanyeri Yayla Şenliği…  Pınarbaşı ilçesine bağlı Yukarı Borandere Köyü Hanyeri Mezrası Yaylası'ndaki şenliğe geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda Üçler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülük ediyor. 

Kurban Bayramı’nın dördüncü günü 18 Haziran 2024 gerçekleşecek şenliğe Ankaralı Can ve AKK & Perküsyon da eserleriyle renk katacak. Saat 09.00’da başlaması planlanan şenliğin saat 17.00’ye kadar sürmesi bekleniyor. 
Renkli görüntülere sahne olan ve ilçe protokolünün de katıldığı Hanyeri Yayla Şenliği geçtiğimiz yıl da Temmuz ayında gerçekleştirilmiş, vatandaşlar yoğun ilgi göstermişti.