HAVA KİRLİLİĞİ VE HASTALIKLAR ARTTI!

HAVA KİRLİLİĞİ VE HASTALIKLAR ARTTI!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayser’de hava kirliliği ile ilgili tartışmalar sürerken MHP İl Başkanı Serkan Tok, konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Partiye gelen vatandaşların bu konuda da kendilerine dert yandığını ifade eden Tok, “Bir Suriyeli yapılanması var ve bu yapılanmanın gerek hava kirliliği gerekse bazı hastalıkların artışında etkili olduğunu görebiliyoruz” dedi. Kayseri’deki hava kirliliğini açık bir şekilde görebiliyoruz” diyen MHP İl Başkanı Tok, “Bu operasyonlar inşallah biter Suriyeliler yavaş yavaş evlerine dönerler de metabolizmamız farklı işlemeye başlamaz" ifadelerini kullandı.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Serkan Tok, Suriyelilerle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Suriyeliler nedeniyle hava kirliliği ve hastalıklarda artış yaşandığını savunan Tok, vatandaşlarında bu durumdan şikayetçi olduğunu ifade etti.

“VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ”

Bir Suriyeli yapılanması var ve bu yapılanmanın gerek hava kirliliği gerekse bazı hastalıkların artışında etkili olduğunu görebiliyoruz” diyen MHP İl Başkanı Serkan Tok, “Şehrimizdeki hava kirliliğini açık bir şekilde görebiliyoruz. Partimize gelen vatandaşlarımız da bu durumdan şikayetçi. Bu operasyonlar inşallah biter ve Suriyeliler yavaş yavaş evlerine dönerler de metabolizmamız farklı işlemeye başlamaz"  diye konuştu.

“BAŞKANLARA SORUNU İLETTİM VE AKIL FİKİR NOKTASINDA YARDIMCI OLABİLECEĞİMİZİ SÖYLEDİM”

Suriyelilerin ısınmada kullandıkları katı yakıt ve diğer bazı maddelere dikkat çeken Tok, hava kirliliği konusunda yaşanan sıkıntıları AK Partili Belediye Başkanlarına da ilettiğini belirtti. Başkan Tok, “Şehrimizdeki hava kirliliği konusunu geçtiğimiz günlerde dile getirdim. Bu meseleyi Büyükşehir Belediye Başkanımız, Kocasinan Belediye Başkanımız, Melikgazi Belediye Başkanımız ve Talas Belediye Başkanımız gündemlerine aldılar. Biz de onlara akıl, fikir noktasında yardımcı olabileceğimiz ne varsa yardımcı olmaya hazır olduğumuzu dile getirdim.” ifadelerini kullandı. Haber: Cafer ZENGİN