Hangi mahallede hangi çalışma var?

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde belediye mahallelerde yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgi verdi. İlçede mahallelerde hangi çalışmalar yapılıyor? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Hangi mahallede hangi çalışma var?

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde hangi mahallede hangi çalışma yürütülüyor? Belediyeden bu konuda açıklama geldi. Açıklamada belediyenin yaptığı çalışmalar sıralandı. 

Hangi mahallede hangi çalışma var?

Mahallelerde hangi çalışmalar yapılıyor?

Buna göre Yahyalı Belediyesi Derebağ Mahallesi'de yol genişletme çalışması, İlyaslı Mahallesi'nde ise muhtarlık binası temizlik çalışması yapıyor. Bunun yanında Çiğilli Mahallesi'nde kitirli mezarlığı taziye alanı parke yapım çalışması yapılırken, mahallede aynı zamanda kilitli parke yapım çalışması da var. 

Hangi mahallede hangi çalışma var?

Okullarda çalışma sürüyor

Belediye ekipleri, Ali Elmacı Ortaokulu  anayol üzerinde kasis yapım çalışması, Kirazlı Mahallesi Kirazlı Ortaokulu çevresi, yabani ot biçimi ve temizlik çalışması yaparken, ilçedeki okullarda eğitim öğretimine başlamasına az bir süre kala ilaçlama çalışmaları da sürüyor. 

Hangi mahallede hangi çalışma var?

Yahyalı Belediyesi ekipleri, İlyas Mahallesi Durmuş İnneci İlkokulu çevresinde, yabani ot biçimi ve temizlik çalışması yaparken Çiğilli Mahallesi Şehit İsmail Mavitaş parkında da yıkama ve temizlik çalışması yapılıyor.