Hamza Hamzaoğlu ekibiyle Büyükkılıç'a ziyaret etti

Kayserispor'un yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkııç'ı makamında ziyaret etti.

Hamza Hamzaoğlu ekibiyle Büyükkılıç'a ziyaret etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’un yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkııç’ı makamında ziyaret etti.
Başkan Memduh Büyükkılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hamza hoca ve ekibine güvendiğini dile getirdi. 
Kayserispor’un geleceğinden umutlu olduğunu ifade eden Büyükkılıç, "Kayserispor’umuzun yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, teknik ekibi ve yöneticiler ile birlikte belediyemizi ziyaret etti. Bizim Kayserispor yönetimine, Hamza Hocamız ve teknik ekibine güvenimiz tam. Zaten futbolcu kardeşlerimiz de takımımız için ellerinden geleni yapıyor. Dolayısıyla sezon sonu için hiçbir endişe duymuyor, önümüzdeki döneme de çok daha umutla bakıyoruz. Ziyaretleri için Kayserispor’umuzun yönetimine ve teknik ekibine teşekkür ediyorum." Sözlerini sarf etti. 
Büyükkılıç, geçtiğimiz hafta sonu Hamza Hamzaoğlu ile anlaşma sağlandıktan sonra da, “ Kayserispor’umuzun prensip anlaşmasına vardığı yeni teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu’na başarılar diliyorum.” Diye twitter hesabından paylaşımda bulunmuştu.