CHP Melikgazi Belediye Başkan adayı Karaoğlu: Halk kara kara düşünüyor!

CHP Melikgazi Belediye Başkan adayı Karaoğlu: Halk kara kara düşünüyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, vatandaşın iş, aş ve ekonomik sorunlarla karşı karşıya kaldığını ifade ederek, “Bu sorunlar halkı kara kara düşündürüyor. Sabahları evinden iş bulmak ümidiyle çıkan insanlar iş bulamadan evine dönmek zorunda kalıyor. Hayat pahalılığı ve artan borçları nasıl ödeyeceğini düşünen bu insanlar çaresizce yarından bir umut bekliyor” dedi.

“Giderek derinleşen ekonomik krizin faturasını ödemek zorunda kalan yoksul yurttaşlarımızı görmezden gelemeyiz” diyen Karaoğlu, “Halk Kart” projesini de açıkladı. Vatandaşın sorunlarına  derman belediyecilik anlayışı çerçevesinde duyarsız kalmayacaklarını ifade eden Karaoğlu, “İnşallah biz hayat geçireceğimiz projelerimizle vatandaşımıza destek olacağız” dedi.

 

 

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, seçim çalışmalarına çarşı esnafını ziyaret ederek devam etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Dr. Karaoğlu, iş yapamaz hale gelen esnafa projelerini anlatarak, umut oldu.

Karaoğlu’nun bir sonraki durağı  ise Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kayseri Şubesi ziyareti oldu. Dernek Başkanı Osman Yozgat ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle görüşen Karaoğlu, her mahalleye amatör kulüp kuracaklarını ve TÜFAD ile ortak projeler geliştirerek, mahallelerde futbola ilgi duyan gençleri yetiştirmek istediklerini belirtti.

Sonrasında mahalle ziyaretlerini sürdüren Dr. Karaoğlu, beraberindeki Meclis Üyesi Adayları ve gönüllülerle birlikte seçmenlere projelerini anlattı.

Esentepe Mahallesinde ev toplantısına katılan Karaoğlu,  ilçenin en büyük sorununun ülkenin 3 büyük sorunuyla aynı olduğuna dikkat çekti. Millet İttifakı CHP Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, şu ifadeleri kullandı,  “İş, aş ve ekonomik sorunlar halkı kara kara düşündürüyor. Sabahları evinden iş bulmak ümidiyle çıkan insanlar iş bulamadan evine dönmek zorunda kalıyor. Eve geliyor kuru ekmekten başka bir şey yok. Hayat pahalılığı ve artan borçları nasıl ödeyeceğini düşünen bu insanlar çaresizce yarından bir umut bekliyor. Cebinde parası olmadan bir insan nasıl yaşayabilir? Hadi kendisi bir şekilde karnını doyurdu diyelim eşi, çocukları nasıl yaşayacak? Durumu hiç de dramatize etmiyorum, seçim kampanya sürecimde gözlediğim ve çektiğim net fotoğrafları anlatıyorum. İnsanların hali içler acısı. Giderek derinleşen ekonomik krizin faturasını ödemek zorunda kalan yoksul yurttaşlarımızı görmezden gelemeyiz. İnşallah biz hayat geçireceğimiz projelerimizle iş, aş ve ekonomik sorunlara derman olacağız. Melikgazi’de yaşayan herkesin sofrası dolu olacak. Eşit hizmet anlayışımızla birlikte, tüm Melikgazililerin kazanlarını sevgimizi katarak kaynatacağımız. Gençlere eğitim, kadınlara istihdam, işsizlere istihdam ve pahalılıkla mücadele eden halkımıza da ekonomik fiyatlarla ürünler sunacağız. Halk kart projelerimizle bunu başaracağız. Halk kart ile bu kooperatiflerden alınan ürünler halk marketlerde satılacak. Halk karta sahip olan her Melikgazi vatandaşı anlaşmalı kuruluşlardan yüzde 35’e kadar indirim alabilecek. Böylelikle hem esnafımız iş yapar hale gelecek, hem de ekonomik sıkıntı yaşayan halkımız rahat bir nefes alacak.” ifadelerini kullandı. (KB)