Halaçoğlu uyardı: Bu bir kavimler göçü! Çok tehlikeli...

Prof Dr Halaçoğlu'dan dikkat çeken uyarı: Sonu iyi olmayacak. Hükümetin bilgisi olmadan bu kadar insanın sınırdan geçmesi mümkün değil...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Halaçoğlu uyardı: Bu bir kavimler göçü! Çok tehlikeli...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türk Tarih Kurumu eski Başkanı ve aynı zamanda Kayseri eski Milletvekili Prof Dr Yusuf Halaçoğlu, Afgan göçüyle ilgili dikkat çeken bir görüntü paylaştı. Görüntülerde göçmenlerin uzun kuyruklar oluşturarak geçtiği görüldü. Halaçoğlu, "Yarın çok geç olacaktır. İş işten geçtikten sonra, hep söylemiştik demeyelim. Bu bir kavimler göçüdür. Ülke nüfusunun şimdilik yüzde 10'unu oluşturuyor gelenler. Bir an önce tedbir alınmazsa, sonu iyi olmayacaktır. Hükümetin bilgisi olmadan sınırdan bu kadar insanın geçmesi mümkün değil" dedi. 
"TEHLİKELİ BİR DURUM"
Halaçoğlu, bir süre önce de Niğde'de bir TIR'dan inip, kaçan yaptığı göçmenlerin görüntüsünü paylaşarak, "Göçmen konusunda Türkiye tam bir istilâya uğruyor. Yarın çok geç olacaktır. Devleti yönetenler derhal tedbir almak zorundalar. Sığınmacı ve göçmen sayısı yüzde 10'lara varıyor. Sonra aldatıldık demesin kimse. Doktoram bu konuda. Çok tehlikeli bir durum var." ifadelerini kullanmıştı.