Haksız kazanca geçit yok! Binlerce kilo ele geçirildi

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, haksız kazanç sağlayan suç organizasyonlarına karşı yürütülen çalışmalarda binlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Detaylar haberimizde...

Haksız kazanca geçit yok! Binlerce kilo ele geçirildi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda önemli bir başarı elde edildi. Operasyonlarda yasa dışı silah ve kaçakçılıkla mücadelede büyük bir darbe indirildi.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 22-29 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında toplananlar arasında gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda: 2 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet ruhsatsız av bölmesi, 84 adet tabanca fişeği, 96 adet av tüfeği kartuşu, 2097 kg kaçak tütün ele geçirildi. 

Arananlar kapsamında toplam 21 kişi yakalanırken, toplamda 8 olayda 32 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı ve 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada; 'İlimiz genelinde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için haksız kazanç sağlayan suç organizasyonlarına karşı yürütülen mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam etmektedir' ifadelerine yer verdi.