Hakim ve savcılara ilişkin kararname çıktı! Kayseri'de dikkat çeken değişiklikler!

Hakimler ve Savcılar Kurulu, yeni bir kararname yayınladı. 359 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi. Kararname ile Kayseri'de de görev değişimleri yaşandı. İşte detaylar…

Hakim ve savcılara ilişkin kararname çıktı! Kayseri'de dikkat çeken değişiklikler!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesince, çeşitli sebeplerle görev değişikliği talebinde bulunan hakim ve savcılara ilişkin kararname çalışmaları tamamlanarak, Kurulun internet sitesinde yayımlandı. Kararnameyle adli yargıda 334 hakim ve savcının, idari yargıda ise 25 hakim ve savcının görev yeri değişti. Buna göre, Kayseri’de de görev değişimleri yaşandı.
İşte o değişiklikler:
Sakarya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığına atandı. 
Kayseri Cumhuriyet Savcısı Tuncay Yılmaz, Kayseri Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine atanırken, Kayseri Cumhuriyet Başsavcı Vekili Tahir Apaydın Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığı görevine atandı.
Van Bölge Adliye Mahkemesi Üyesi Semra Özten Aslan, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliğine, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Gökcen Kayseri Cumhuriyet Savcılığına, Kayseri Cumhuriyet Savcısı Yaşar Çekiç İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcılığına ve Kayseri Hâkimi Mustafa Ercan, Çınar Hâkimliği görevine atandı.
HÂKİMLER VE SAVCILAR KURULU BİRİNCİ DAİRESİNİN 06/10/2021 TARİHLİ VE 984 SAYILI ADLÎ YARGI KARARNAMESİ

Atama listesi için TIKLAYIN