Hakeme tepki Samsun'dan geldi: Derhal hakemliği bırakmalı

Kayserispor'un deplasmanda 2 penaltı golü ile puansız dönerken, karşılaşmanın hakemlerine tepki Samsun'dan geldi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Hakeme tepki Samsun'dan geldi: Derhal hakemliği bırakmalı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Kayserispor, Konyaspor deplasmanından puansız dönüyor.  İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi ekip penaltıdan bulduğu 2 golle galibiyete ulaşırken Kayserispor’’un bir topu direkten döndü, bir golü de VAR’ hakeminin uyarısıyla iptal edildi.

Hakeme tepki Samsun'dan geldi: Derhal hakemliği bırakmalı

Bahattin Şimsek’in yönettiği karşılaşmanın ardından karşılaşmanın hakemlerine tepki Samsun’dan geldi. Karşılaşmayı takip ettiğini belirten Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla karşılaşmanın hakemlerine tepki gösterdi. Yıldırım, “Konyaspor - Kayserispor maçını seyrediyorum ve çıldırdım. Maçın VAR hakemi derhal hakemliği bırakmalı veya emekli edilmeli. Emek hırsızlığı devamlılık haline geldi ve kimse bu işleri düzeltmek istemiyor. Konyaspor'un her hafta VAR tarafından korunmaya ihtiyacımı VAR?” ifadeleriyle karşılaşmanın VAR hakemi Koray Gençerler’in hakemliği bırakmasını istedi.